Millenáris

clock

Parkjaink ma is várnak: 6:00-21:00-ig

július 3, 2023

Legyen Divat a Női Vezető” sokszínűségi kampány

Örömmel és büszkén csatlakoztunk a Menedzserek Országos Szövetségének „Legyen Divat a Női Vezető” című sokszínűségi kampányához.

A kampány főszereplői olyan példaképek, akik pozitív, követendő utat mutatnak a fiatalabb generáció számára. A Menedzserszövetség kiemelten fontos feladatának érzi, hogy felhívja a figyelmet a női vezetők fontos szerepére, ezért 2023. március 8-án, immáron harmadik alkalommal hirdeti meg az InStyle-al közös kezdeményezését.

A 2023-as tavaszi kampány a Menedzserszövetség női vezetőinek részvételével, megújult formában mutatja be a szervezet küldetését is tükröző 8 fókusztémát, „Women in Mission” alcímmel. Mind a 8 téma mellé 8 női vezető állt, hogy megmutassák: az összefogás erejével a közös célok könnyebben elérhetőek!

Dankó Virág, a Millenáris Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója a „Women in Balance” fókuszcsoportban mutatkozik be.

A csoport üzenete: ,,A legnagyobb tudatosság ahhoz kell, hogy az ember a belső harmóniáját megteremtse!”.

Az InStyle magazin március 14-én megjelenő tavaszi lapszámának 9 oldalas divatanyagában szereplő női vezetők gondolatairól, az instyle.hu karrier rovatában a mai naptól március 15-ig olvashatnak az érdeklődők bővebben.

A TV2 „Tűsarok” című műsorának 9 részes „Legyen Divat a Női Vezető!” rovatát pedig március 26-tól, 9 héten keresztül lesz megtekinthető.

Fotó kredit: Pejkó Gergő

Menedzserek Országos Szövetsége
InStyle
#Menedzserszövetség
#LegyenDivataNőiVezető#InStyle#WomeninMission#azösszefogásereje#WomeninBalance

Ma is nyitva vagyunk:
06:00-21:00

Címünk

1024 Budapest
Kis Rókus utca 16-20.

Nyitvatartás

1024 Budapest
Kis Rókus utca 16-20.

Ügyfélszolgálat

1024 Budapest
Kis Rókus utca 16-20.

Megszakítás