Millenáris

clock

Parkjaink ma is várnak: 6:00-23:00-ig

FOGADÓ – G ÉPÜLET

1 024 fő
befogadóképesség
1 800 m2
alapterület
7+ m
belmagasság
  • NÉGY HAJÓS MŰEMLÉKI ÉPÜLET 
  • MODERN KÜLSŐ 
  • MULTIFUNKCIONÁLIS TEREK 

A Millenáris szívében elhelyezkedő Fogadó műemléki épülete teljes körű felújítás után rendezvénycsarnokkal és konferenciateremmel bővült, így ismét a családi és gyerekprogramok, kulturális és üzleti rendezvények, koncertek és konferenciák közkedvelt helyszíneként funkcionál Buda szívében.
Az épületben információs pult, ruhatár, illetve vendéglátó egység került kialakításra.
Az innovatív és multifunkcionális terek sokféleképpen alakíthatóak. A galérián külön bejárattal is megközelíthető, mobilfallal kettéválasztható rendezvényterem található.

Technikai Információ:

A modern külsővel rendelkező műemléki Fogadó épület korábbi alapterülete rendezvénycsarnokkal és konferenciateremmel bővült.
A földszinten beépíthető színpad és rendezvényterület, információs pult, ruhatár, illetve büfétér került kialakításra.
A korszerű és innovatív, multifunkcionális terek sokféleképpen alakíthatóak.  A tágas terekből álló épület, a rugalmasan bővíthető és szeparálható terek különböző stílusú programoknak adnak méltó keretet.
A Millenáris és Széllkapu Parkok ölelésében páratlan belvárosi és zöld környezetet tudunk biztosítani, a legegyedibb események számára.
A tágas terekből álló G épület képes flexibilisen befogadni nagy létszámú exkluzív eseményeket, televíziós produkciókat, karácsonyi partykat, konferenciákat, kiállításokat, üzleti rendezvényeket, de alkalmas előadások, workshopok, oktatási programok, sajtótájékoztatók, családi és gyerekprogramok megrendezésére is.

REFERENCIÁK

Ma is nyitva vagyunk:
06:00-23:00

Címünk

1024 Budapest
Kis Rókus utca 16-20.

Nyitvatartás

1024 Budapest
Kis Rókus utca 16-20.

Ügyfélszolgálat

1024 Budapest
Kis Rókus utca 16-20.

Megszakítás