Millenáris

clock

Parkjaink ma is várnak: 6:00-21:00-ig

NEMZETI TÁNCSZÍNHÁZ – E ÉPÜLET

1 100 fő
befogadóképesség
2 500 m2
alapterület
2 db
szekcióterem
  • LETISZTULT BELSŐÉPÍTÉSZETI ELEMEK 
  • TÖBBSZINTES GALÉRIA 
  • ELEGÁNS SZÍNHÁZI TEREK  
  • IMPOZÁNS FABURKOLATÚ ELŐTÉR

Minden ízében eleganciát és dinamizmust sugároz a Nemzeti Táncszínház 2019-ben átadott, teljeskörűen felújított épülete.
A tágas és világos előcsarnok letisztult belsőépítészeti remekmű, amelynek lépcsősora akár nézőtéri lelátóként is működhet. A bámulatos építészeti megoldások, a többszintes galéria együttese sokféleképpen használható.
A több ezer négyzetméteres komplexum belső rendezvényterei megőrizték az egykori ipari létesítmény karakterét, ötvözve azt a legmodernebb színháztechnikával.

Technikai információ:

A park fölé magasodó, ívesen hullámzó, az esti megvilágításban titokzatosan ragyogó, impozáns faburkolatú előtető, a széles terasz és az acélkeretekbe foglalt üvegfelület nyitottságot sugároz, és mintegy a park folytatásaként várja a közönséget.
A színházterem beépített nézőtere igény szerint tovább bővíthető, akár nézőtér nélkül, egyéb bútorzattal is berendezhető.
A nagyterem mellett 120 fős kisterem, két próbaterem, kamaraterem és a hozzá kapcsolódó kiszolgáló helyiségek, öltözők állnak partnereink rendelkezésére.
Az E épület akár 1000 fő feletti konferenciák, előadások, céges rendezvények, könyvbemutatók, színházi előadások és egyéb rendezvények ideális helyszíne.

REFERENCIÁK

Ma is nyitva vagyunk:
06:00-21:00

Címünk

1024 Budapest
Kis Rókus utca 16-20.

Nyitvatartás

1024 Budapest
Kis Rókus utca 16-20.

Ügyfélszolgálat

1024 Budapest
Kis Rókus utca 16-20.

Megszakítás