Millenáris

clock

Parkjaink ma is várnak: 6:00-21:00-ig

Álmok Álmodói 20

Főoldal > Álmok Álmodói 20
június 17 –
június 21

Hétfőn

Kedden

Szerdán

Csütörtökön

Pénteken

Szombaton

Vasárnap

KAPUNYITÁS

JEGYEK

Ingyenes

HELYSZÍN

D Épület

🧐Végül ez a pillanat is eljött… ⏰ Elérzékenyülve zártuk be tegnap este az Álmok Álmodói 20 kiállítást. 🤏 Közel egy éven át sokan töltöttük itt mindennapjainkat: különleges repülőgépek ✈️ és autócsodák 🚗 társaságában, ritka ásványok, emberméretű gyufaszálak, búzamező 🌾 és vertikális farm 🧑‍🌾 mellett; hosszasan sorolható, világraszóló magyar találmányok között.

A kiplakátolt feltalálók, felfedezők és tudósok már-már kollégáinkká váltak, álmunkból felkeltve is felismerjük Jedlik Ányost vagy Pavlics Ferencet és többszáz társukat, akik velünk voltak minden nap itt a Millenárison, és akiknek korszakalkotó leleményei ma már mindennapjaink részévé váltak az egész világon. 🌎

Megtiszteltetés, hogy milyen sok híresség látogatott el hozzánk, rendezvényeket tarthattunk, céges látogatásokat vezethettünk. Köszönjük, hogy több mint 160 000-en meglátogattátok ezt a különleges tárlatot! Reméljük, hogy egyszerre tanultatok és szórakoztatok nálunk.

Büszkék vagyunk arra a hiánypótló és egyedülálló kiállítási anyagra, amelyet az Álmok Álmodói 20 égisze alatt megvalósítottunk. Az óriási érdeklődésre, a 160 ezret is meghaladó magas látogatószámra, a több, mint 1000 iskolai csoportra való tekintettel a rendkívül értékes szakmai ismeretanyag jövőbeni elérhetőségét is szeretnénk biztosítani.

A modern technikai lehetőségeket kiaknázva az Álmok Álmodói 20 anyagát virtuális tárlat 🏛️ formájában megörökítjük, megőrizzük és hamarosan hozzáférhetővé tesszük, elsősorban edukációs célokat szolgálva.

TOVÁBBI PROGRAMJAINK

Ma is nyitva vagyunk:
06:00-21:00

Címünk

1024 Budapest
Kis Rókus utca 16-20.

Nyitvatartás

1024 Budapest
Kis Rókus utca 16-20.

Ügyfélszolgálat

1024 Budapest
Kis Rókus utca 16-20.

Megszakítás