Millenáris

clock

Parkjaink ma is várnak: 6:00-21:00-ig

július 3, 2023

????Millenáris – Álmok Álmodói 20 kiállítás – új távlatok????

????Végül ez a pillanat is eljött… ⏰ Elérzékenyülve zártuk be tegnap este az Álmok Álmodói 20 kiállítást. ???? Közel egy éven át sokan töltöttük itt mindennapjainkat: különleges repülőgépek ✈️ és autócsodák ???? társaságában, ritka ásványok, emberméretű gyufaszálak, búzamező ???? és vertikális farm ???? mellett; hosszasan sorolható, világraszóló magyar találmányok között.

A kiplakátolt feltalálók, felfedezők és tudósok már-már kollégáinkká váltak, álmunkból felkeltve is felismerjük Jedlik Ányost vagy Pavlics Ferencet és többszáz társukat, akik velünk voltak minden nap itt a Millenárison, és akiknek korszakalkotó leleményei ma már mindennapjaink részévé váltak az egész világon. ????

Megtiszteltetés, hogy milyen sok híresség látogatott el hozzánk, rendezvényeket tarthattunk, céges látogatásokat vezethettünk. Köszönjük, hogy több mint 160 000-en meglátogattátok ezt a különleges tárlatot! Reméljük, hogy egyszerre tanultatok és szórakoztatok nálunk.

Büszkék vagyunk arra a hiánypótló és egyedülálló kiállítási anyagra, amelyet az Álmok Álmodói 20 égisze alatt megvalósítottunk. Az óriási érdeklődésre, a 160 ezret is meghaladó magas látogatószámra, a több, mint 1000 iskolai csoportra való tekintettel a rendkívül értékes szakmai ismeretanyag jövőbeni elérhetőségét is szeretnénk biztosítani.

A modern technikai lehetőségeket kiaknázva az Álmok Álmodói 20 anyagát virtuális tárlat ???? formájában megörökítjük, megőrizzük és hamarosan hozzáférhetővé tesszük, elsősorban edukációs célokat szolgálva.

Ma is nyitva vagyunk:
06:00-21:00

Címünk

1024 Budapest
Kis Rókus utca 16-20.

Nyitvatartás

1024 Budapest
Kis Rókus utca 16-20.

Ügyfélszolgálat

1024 Budapest
Kis Rókus utca 16-20.

Megszakítás