Millenáris

clock

Parkjaink ma is várnak: 6:00-21:00-ig

Játszótereink

A nagyokat kacifántos kötélpályás, a kicsiket varázslatos mesejátszótér várja a Millenáris Parkban.

 

A Zöld Péter játszótér minden nap reggel 6 órakor nyit és sötétedéskor zár, míg Kalandpark játszóterünk a parkok általános nyitvatartási idejében látogatható, esős időben azonban balesetvédelmi okokból nem vehető igénybe.

KAPUNYITÁS

JEGYEK

Ingyenes

A Millenáris játszótereinek különleges és színes világa ideális környezetet biztosít a gyerekeknek és családoknak a játék és kalandok felfedezésére. A Millenáris kulturális és közösségi térben több játszótér is megtalálható, melyek különböző tematikákkal és attrakciókkal rendelkeznek.

Az egyik legkülönlegesebb játszótér a Zöld Péter Népmese Játszótér, amely Budapest egyik legrégebbi tematikus játszótere. Itt a gyerekek találkozhatnak a népmesei karakterekkel és élvezhetik az interaktív játékokat, melyeket a mesék ihlettek.

Emellett a játszóterek különböző játszóelemekkel, mászókákkal, hintákkal és csúszdákkal is rendelkeznek, amelyek garantálják a gyerekek számára a szórakozást és a mozgás örömét.

A Millenáris játszóterein való játék során a gyermekek szabadon fedezhetik fel a különböző játékelemeket, barátságokat köthetnek és aktívan töltődhetnek fel élményekkel.

A Millenáris játszótereinek sokszínűsége és izgalmas környezete garantáltan felejthetetlen élményt nyújt minden látogatónak, és lehetőséget teremt a gyerekek számára a kreatív játék és a szabad mozgás örömére.

TOVÁBBI PROGRAMJAINK

Ma is nyitva vagyunk:
06:00-21:00

Címünk

1024 Budapest
Kis Rókus utca 16-20.

Nyitvatartás

1024 Budapest
Kis Rókus utca 16-20.

Ügyfélszolgálat

1024 Budapest
Kis Rókus utca 16-20.

Megszakítás