Miért jó a Millenárison dolgozni?
A Millenáris szerepe a kerületben, a fővárosban és az országban is egyedülálló, közösség építő, kulturális, tudományos értékeket bemutató rendezvényei és kiállításai miatt. Munkavállalóként változatos és kihívást jelentő feladatok biztosítják a csapat egységét, melynek eredménye a professzionális munkavégzés, ami a Millenáris sikerének a kulcsa.

Aktuális állásajánlataink

Pozíció Munkaidő Jelentkezési határidő  
Takarító Teljes munkaidő 2023-12-31
Karbantartó Teljes munkaidő 2023-12-31

Szeretnél nálunk dolgozni, de jelenleg egyik hirdetésünk sem felel meg az elképzeléseidnek? Küldd el nekünk önéletrajzodat a [email protected] e-mail címre, kollégáink tájékoztatni fognak arról, hogy a közeljövőben nyílik-e számodra megfelelő lehetőség.

Karrier a Millenárison

Kiváló csapat
Nálunk minden kollegának kiemelt szerepe van abban, hogy a rendezvény és program gépezet jól működjön. Összefogás, együttgondolkodás és egymás támogatása teszi csapatunkat jó hangulatúvá és a környezethez méltóan kiegyensúlyozottá.
FEJLŐDÉSI LEHETŐSÉG
A Millenáris feladatainak jelentős része projekt alapon történik, így munkád során a fejlődési lehetőségek nemcsak vertikálisan valósulhatnak meg. Sokszínű, sokrétű feladatokba nyerhetsz betekintést profi szakemberektől.
CSODÁS MUNKAKÖRNYEZET BEL-BUDA SZÍVÉBEN
Jártál már nálunk? Gyere és nézz szét! Jó levegő, hatalmas, zöld terek, aranyhalak, kacsák és tündérrózsák. Ide jó bejönni dolgozni és napközben felfrissülni egy rövid sétával.
WORK-LIFE BALANCE
Ahogy látogatóink is betérnek megpihenni és izgalmas kalandokat gyűjtenek programjaink közben, úgy munkavállalóinknál is fontos, hogy a munka-magánélet egyensúlyát megteremtsük, ennek biztosítása, fejlesztése a mindennapi munkánk szerves része.
Skip to content