Korea Nap - Ingyenes kulturális fesztivál a Millenárison - Millenaris
Jegyek
Ingyenes
Helyszín
G épület és Millenáris Park

A budapesti Koreai Kulturális Központ nem mindennapi eseménnyel ünnepli 10. születésnapját. Május 21-én egész napos ingyenes programokkal vár mindenkit a Millenáris G épületében, a Korea Napra. Színpadi produkciók, kulturális és gasztronómiai különlegességek és élménystandok kínálnak izgalmakat minden korosztály számára. Este pedig egy fergeteges K-pop bulival zárul a nap.

Május 21-én a Koreai Kulturális Központnak köszönhetően a Millenáris G épületébe és udvarára beköltözik Korea. Ezen a napon repülőjegy és utazás nélkül úgy érezheted, hogy Szöul egyik nyüzsgő városrészébe csöppentél. Minden korosztály talál majd kedvére való kulturális programokat. A nagyszínpadon tradicionális valamint modern zenei és tánc produkciókkal, extrém taekwondo show-val és sok más izgalmas műsorral készülnek a szervezők. Napközben az épület előtti udvaron gyermek játszóházzal, koreai gasztronómiai élményekkel, kalligráfiával és kézműves standokkal várják az érdeklődőket. Akiket pedig a divat és a szépség érdekel azok kipróbálhatják a legújabb koreai szépségápolási termékeket, vagy akár népviseletbe is bújhatnak egy fotó erejéig. Az eseményen a legújabb koreai technikai különlegességek is helyet kapnak. Az esemény helyet ad a nagy sikerű 2022 KoreaON : Hallyu Com-on rendezvényeknek is. Este pedig egy fergeteges K-pop bulival zárul a Korea Nap.

A budapesti Koreai Kulturális Központ 2012 óta népszerűsíti a koreai kultúrát Magyarországon, és erősíti a két ország kapcsolatát. Ünnepeljük együtt a 10. születésnapot!

A programok és a kiállítók részletes listája megtalálható az esemény Facebook-oldalán, érdemes követni.

Azoknak, akik május 15-én Hódmezővásárhelyen járnak, érdemes ellátogatniuk a Fekete Sas Rendezvényházba, mert a Korea Nap bevezető eseményeként 10 órától kulturális programokkal és egy fergeteges taekwondo show-val várják az érdeklődőket.

Dátum: 2022. május 21. 10:00-21:00

Belépő: ingyenes

Helyszín: Millenáris G épület | 1024 Budapest, Kis Rókus utca 16-20. (Fény utca felőli bejárat)

További hasznos infók

  • directions_bike
    Biciklitároló
    A bringával érkezők számára 2 kültéri biciklitároló áll rendelkezésre, a Kis Rókus utcai bejárat felőli kapunál, valamint a tó mellett.

Megközelítés

1024 Budapest, Kis Rókus u. 16-20.

A Millenáris pár perc sétával elérhető a Széll Kálmán tér, Széna tér, Mechwart liget irányából. Ezeken a közlekedési csomópontokon számos busz, metró, villamos, valamint éjszakai busz közlekedik, további több Bubi dokkoló is található ezeken a tereken.

Metró: M2

Villamosok: 4, 6, 17, 56, 56A, 59, 59A, 59B, 61

Buszok: 5, 16, 39, 91, 128, 129, 139, 149, 155, 156, R158, 191, 291 Éjszakai járművek: 6-os villamos, 916, 922, 956, 960, 990

Autóval: A Millenáris területén két mélygarázs is üzemel, amelyek a Kis Rókus utca felől közelíthetőek meg.

Mélygarázs
Jegyek
Ingyenes
Ingyenes
Részletek