Brain Bar - Millenaris
Jegyek
Helyszín
Nemzeti Táncszínház

2021 őszén Európa legnagyobb jövőfesztiválja visszatér, hogy segítsen eligazodni az információs káoszban. Az esemény idén kifejezetten azokat a kulturális értékeket és technológiai megoldásokat állítja fókuszba, amelyek a globális hangzavarban is biztosítják a tartalmas életet, az értelmes munkát és a jó minőségű emberi kapcsolatokat.

Lehet, hogy az analóg technológia győz a digitális fölött? Mi köze a Bitcoinnak a szólásszabadsághoz? Mire jó a magyar nyelv egy angolul beszélő világban? Mi van, ha mégsem a home office a jövő munkahelye? Hogyan találhatunk vissza a természetbe a mindennapokban? A világ minden pontjáról érkező előadóktól többek között ezekre a kérdésekre is választ kap majd a közönség. A pályakezdő tehetségeket a jövő izgalmas munkahelyeit kínáló különleges állásbörzével várják a szervezők, de művészeti produkciókban és gasztronómiai élményekben is bővelkedik a program.

A diákok és tanárok számára idén is ingyenes a részvétel, regisztráció és jegyek a Brain Bar oldalán, a legfrissebb információk pedig a Facebook-eseményben, illetve az alábbi e-mail címen érhetők el: contact@brainbar.com

A Nemzeti Táncszínház Nagytermében tartott előadásokra előre megváltott jeggyel lehet részt venni, helyszín értékesítés nincs, csak online vásárolható belépőjegy.

FONTOS! Az aktuális jogszabályoknak megfelelően a 2021-es Brain Bar fesztivál zárt tereire a belépés csak a koronavírus elleni védettség igazolására alkalmas védettségi igazolvány (kártya/applikáció) vagy Uniós Digitális COVID Igazolvány (nyomtatott/applikáció) és személyi igazolvány/útlevél felmutatása mellett lehetséges.

Védettségi igazolvánnyal nem rendelkező kiskorú a fesztivál zárt tereire egy védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőttel léphet be. A védettséget igazoló dokumentumot a karszalag átvételekor ellenőrizzük. Ennek megfelelően napijegyet, bérletet, diák/tanár jegyet csak védettségi igazolással rendelkezőknek tudunk kiadni.

A kültéri programok ingyenesek és korlátozás nélkül látogathatók! A kinti programokon résztvevők a C épület aulájának mosdóját tudják használni.

Részletes program: https://brainbar.com/agenda

További hasznos infók

Megközelítés

1024 Budapest, Kis Rókus u. 16-20.

A Millenáris pár perc sétával elérhető a Széll Kálmán tér, Széna tér, Mechwart liget irányából. Ezeken a közlekedési csomópontokon számos busz, metró, villamos, valamint éjszakai busz közlekedik, további több Bubi dokkoló is található ezeken a tereken.

Metró: M2

Villamosok: 4, 6, 17, 56, 56A, 59, 59A, 59B, 61

Buszok: 5, 16, 39, 91, 128, 129, 139, 149, 155, 156, R158, 191, 291 Éjszakai járművek: 6-os villamos, 916, 922, 956, 960, 990

Autóval: A Millenáris területén két mélygarázs is üzemel, amelyek a Kis Rókus utca felől közelíthetőek meg.

Mélygarázs
Jegyek
Jegyek
Részletek