Vibrotanica - A növények hangja - Millenaris
Jegyek
Ingyenes
Helyszín
Széllkapu park

Jérôme Li-Thiao-Té (J3ZZ) bio-akusztikus koncertje.

A növények érző receptorok, antennák, amelyek érzékelik a környezet változásait. Jérôme Li-Thiao-Té előadását több hónapnyi kutatómunka előzte meg, melyben a növények mint hangzó létezők állnak a középpontban. A koncert inspirációjául a természet elemeivel folytatott kommunikáció szolgál: az ember és a természet által létrejövő bio-akusztikus jelenség.

Az előadáson a növények a közönség által szólalnak meg: az emberek jelenléte, mozgása miatt a növények frekvenciái folyamatos változásban vannak. A közönség tagjai részesei lehetnek a performansznak: mozgásukkal részt vehetnek az alkotói folyamatban, melyben létrejön a növények által megszólaló, hangzó mű. Az esemény lehetőséget kínál egy érzéki, mindig változásban lévő öko-élmény megtapasztalására, melynek középpontjában az ember és a természet folyamatos dialógusa áll.

Jérôme Li-Thiao-Té (a.k.a. J3ZZ) szülőhelye, a Réunion-sziget iránti szeretetét és tiszteletét mutatja be. A Réunion-sziget természeti adottságai mellett számos ősi tradícióval rendelkezik, melyek inspirálták az előadó művészi kísérletezéseit.

Az esemény ingyenes!

További részletek:
https://vibrotanica.j3zz.com/hu
https://www.facebook.com/iamj3zz

További hasznos infók

  • accessible
    Akadálymentes
    A rendezvény mozgáskorlátozottak számára is megközelíthető

Megközelítés

1024 Budapest, Kis Rókus u. 16-20.

A Millenáris pár perc sétával elérhető a Széll Kálmán tér, Széna tér, Mechwart liget irányából. Ezeken a közlekedési csomópontokon számos busz, metró, villamos, valamint éjszakai busz közlekedik, további több Bubi dokkoló is található ezeken a tereken.

Metró: M2

Villamosok: 4, 6, 17, 56, 56A, 59, 59A, 59B, 61

Buszok: 5, 16, 39, 91, 128, 129, 139, 149, 155, 156, R158, 191, 291 Éjszakai járművek: 6-os villamos, 916, 922, 956, 960, 990

Autóval: A Millenáris területén egy mélygarázs is üzemel, amely a Kis Rókus utca felől közelíthető meg.

Mélygarázs
Jegyek
Ingyenes
Ingyenes
Részletek