Music ül a fűben - Komolyzenei piknik a Millenárison - Millenaris
Jegyek
Ingyenes
Helyszín
Millenáris Park
Júliusban minden korosztály körében hatalmas sikernek örvendett a Music ül a fűben piknik koncertünk, ami szeptember 17., csütörtökön immáron második alkalommal kerül megrendezésre a MÁV Szimfonikus Zenekar és a Millenáris közös szervezésében.
 
Csak úgy, mint az első alkalommal, a projekt megálmodói Seidl Dénes Mihály és Dénes-Worowski Marcell gondoskodnak arról, hogy a közönség ne csak a zenét élvezze, hanem hogy szórakoztató módon kapjon útmutatást annak megértéséhez is. A műsor ezúttal is meglepetés!
 
Amit mi kínálunk: jó hangulat, igényes zene, könnyed zenei idegenvezetés, illetve a Millenáris és a Samantha jóvoltából piknik kosarak is bérelhetőek/megvásárolhatóak lesznek, amit Samantha finomságokkal tölt meg nektek.
 
Amit ti hoztok: pléd, egymásra való odafigyelés, barátok és ismerősök.
 
Helyszín: a Nemzeti Táncszínházzal szemben lévő füves placc
 
Az esemény INGYENES!
 
COVID19 TÁJÉKOZTATÁS:
A Millenáris fokozattan figyel a járványügyi előírások betartására, ám jelen helyzetben a látogatók együttműködése is elengedhetetlen a biztonságos és sikeres esemény lebonyolításához. Kérjük Önöket, hogy a koncerten csak egészségesen vegyenek részt és tartsák be az előírt szabályokat.

További hasznos infók

  • accessible
    Akadálymentes
    A rendezvény mozgáskorlátozottak számára is megközelíthető

Megközelítés

1024 Budapest, Kis Rókus u. 16-20.

A Millenáris pár perc sétával elérhető a Széll Kálmán tér, Széna tér, Mechwart liget irányából. Ezeken a közlekedési csomópontokon számos busz, metró, villamos, valamint éjszakai busz közlekedik, további több Bubi dokkoló is található ezeken a tereken.

Metró: M2

Villamosok: 4, 6, 17, 56, 56A, 59, 59A, 59B, 61

Buszok: 5, 16, 39, 91, 128, 129, 139, 149, 155, 156, R158, 191, 291 Éjszakai járművek: 6-os villamos, 916, 922, 956, 960, 990

Autóval: A Millenáris területén egy mélygarázs is üzemel, amely a Kis Rókus utca felől közelíthető meg.

Mélygarázs
Jegyek
Ingyenes
Ingyenes
Részletek