Milák Kristóf és Szilágyi Áron a Millenárison - Millenaris

Budapest, 2021. augusztus 6. - Június közepétől várja látogatóit a Világraszóló Bajnokaink - 177 mesés győzelem című  egyedülálló olimpiatörténeti kiállítás a megújuló  Millenárison. Az interaktív tárlatot kísérő, rendkívül népszerű Bajnokok Parkja programsorozat a vége felé közeledik, így igazán méltó és ünnepi programmal fordul a fináléra, hiszen augusztus 6-án 16 órakor a Magyarock Lounge helyszínére látogat Milák Kristóf úszó olimpikonunk és Szilágyi Áron vívó.

A Bajnokok Parkja programorozat keretében már több világklasszis sportolónk kilátogatott a Millenárisra, többek közt Cseh lászló úszó, Siklósi Gergely párbajtőröző, a magyar kardcsapat és Tóth Krisztián cselgáncsozó. Emellett számos egykori és jelenlegi sportoló részvételével zajló különleges és izgalmas beszélgetéssorozatokban lehetett része az érdeklődőknek.

A mai délutánon a rajongók találkozhatnak még- Szilágyi és Milák mellett- a kajak-kenu bajnokaival,  Kammerer Zoltánnal és Kucsera Gáborral , Varga Dániel edzővel, Vörös Zsuzsanna öttusázó olimpiai bajnokunkkal,  Vass Dorka 38-szoros felnőtt egyéni magyar bajnok ritmikus gimnasztikázóval és Virág András, karate világkupa- győztessel.

A több generációt egyszerre megszólító kiállítás a sport szeretetére, a közösség összetartó erejére és a nemzeti identitástudat fontosságára irányítja a látogatók figyelmét. Az Üvegcsarnokban rendezett tárlat több mint 300 ikonikus tárgyat mutat be, köztük 71 aranyéremet, zászlókat, diplomákat, a győzelmekhez kapcsolódó személyes tárgyakat, sporteszközöket, amelyek egyszerre egy térben soha nem voltak még láthatók.

Az ismeretszerzés mellett sok egyéb aktív kikapcsolódás várja az egész családot, részletes programért, bővebb információkért irány a www.millenaris.hu/177, élményekért pedig a Millenáris!