A Millenáris csatlakozott a rózsaszín októberhez, így mától egy hétig rózsaszínben világítanak a Széllkapu parkrész installációi - Millenaris

A környezettudatosság mellett a Millenáris számára nagyon fontos az egészségtudatos életmód is. Mivel számos nőt, kismamát, anyukát és nagymamát köszönthetünk látogatóink közt, ezért feladatunknak érezzük a problémára való figyelemfelhívást.

Magyarországon minden nyolcadik-kilencedik nőt érint az emlőrák élete során és több mint 8000 új megbetegedést diagnosztizálnak évente. A mellrák elleni harc legfontosabb eszköze jelenleg a tájékoztatás és a mammográfiai szűrések fontosságának hangsúlyozása, hiszen az időben észlelt megbetegedések jó arányban gyógyíthatók.
 
Az Egészség Hídja Összefogás az Egészségért a Mellrák Ellen Egyesületnek köszönhetően 2002 óta minden év októberében sor kerül hazánk legnagyobb figyelemfelkeltő kampányára azért, hogy a média platformján keresztül minden érintetthez eljusson az információ, és azért tűzik ki több ezren a remény rózsaszín szalagját, hogy felhívják a figyelmet korai diagnózis fontosságára.
 
Számos cég és szervezet mellett, idén a Millenáris is csatlakozik az akcióhoz. A Millenáris-Széllkapu park installációi rózsaszínbe borulva támogatják a mellrák elleni küzdelmet az októberi hétvégéken.