Gondolatok a kávé világnapján - Millenaris

A kávézás számomra sokkal több, mint segítség a reggeli induláshoz; valóságos rituálé. Kislánykorom óta kávézom, a Macikávétól kezdve az instant borzalmakon át az újhullámos vonalig mindent kipróbáltam. Hosszú évekig tartott, mire kialakult, hogy mi az, ami igazán nekem való. Ez pedig egy igazi, sötét, olaszos pörkölésű kávéból készült espresso lungo, vagyis a hosszúkávé.

Budapesten járva folyamatosan figyelem az újonnan nyílt kávézókat és próbálom mindenhol végigkóstolni a kínálatot. Nagy szerencsémre a Millenáris park ebben is partnerem, ugyanis a Nemzeti Táncszínház kávézójában ittam életem eddigi egyik legfinomabb hosszúkávéját. Már annyit járok oda, hogy a pultosok szinte kérés nélkül készítik el nekem ezt a zseniális kávét, amint megjelenek a teraszon.

Szeretek egyedül is kávézni, főleg reggelente. De talán még ennél is jobban szeretem megosztani ezt az élményt a barátaimmal. A legjobb barátnőm például a Samantha teraszán kóstolható flat white egyik legnagyobb rajongója.

Ha szeretnétek Ti is megünnepelni a kávé világnapját, gyertek a Millenárisra! Kiváló minőségű kávé, kellemes hangulat és figyelmes kiszolgálás vár Titeket! Sőt, most úgy tűnik, hogy egy kis délutáni napsütés is érkezik hozzánk…

Várunk Titeket szeretettel!

Orsi