Üvegcsarnok – D épület

Páratlan rendezvényhelyszín, ahol a park zöldje és a benti közösségi tér együtt lélegzik, szinte összeér. 

A parkra és tópartra néző hatalmas üveghomlokzat az egykori gyárcsarnok loft hangulatát bensőségessé, természetközelivé varázsolja ezáltal sokoldalú rendezvényhelyszíne konferenciáknak, fogadásoknak, kiállításoknak és koncerteknek. 

A csarnokban két beépített technikával felszerelt különterem (szekcióterem és moziterem) is található, melyek alkalmasak kerekasztal-beszélgetések, workshopok és sajtótájékoztatók befogadására.

Technikai információk

Térkép

Különleges rendezvényhelyszín, ahol a monumentális üveghomlokzatnak köszönhetően a rendezvénytér szinte összeér a Millenáris Parkkal.

Az 1100 m2 alapterületű, 15 méteres belmagasságú rendezvényteret, a hatalmas üvegfelületeknek köszönhetően természetes fény világítja be.

Az Üvegcsarnokban két különterem található. A 120 fős moziterem és a 60 fős különterem egyaránt alkalmas kisebb workshopok, kerekasztalbeszélgetések, film- és könyvbemutatók, csapatépítő rendezvények és sajtótájékoztatók befogadására. A moziterem vidám, színes széksorral, a szeminárium terem mozgatható bútorzattal, mindkét helyszín beépített hangtechnikával, projektorral és vászonnal felszerelt.

A D épület sokrétű rendezvényhelyszíne 800 fős konferenciáknak, divatbemutatóknak, kiállításoknak, céges rendezvényeknek és koncerteknek.

 

Skip to content