Nemzeti Táncszínház – E épület

Minden ízében eleganciát és dinamizmust sugároz a Nemzeti Táncszínház 2019-ben átadott, teljeskörűen felújított épülete.

A tágas és világos előcsarnok letisztult belsőépítészeti remekmű, amelynek lépcsősora akár nézőtéri lelátóként is működhet. A bámulatos építészeti megoldások, a többszintes galéria együttese sokféleképpen használható.

A több ezer négyzetméteres komplexum belső rendezvényterei megőrizték az egykori ipari létesítmény karakterét, ötvözve azt a legmodernebb színháztechnikával.

Technikai információ:

Térkép

A park fölé magasodó, ívesen hullámzó, az esti megvilágításban titokzatosan ragyogó, impozáns faburkolatú előtető, a széles terasz és az acélkeretekbe foglalt üvegfelület nyitottságot sugároz, és mintegy a park folytatásaként várja a közönséget.

A színházterem beépített nézőtere igény szerint tovább bővíthető, akár nézőtér nélkül, egyéb bútorzattal is berendezhető.

A nagyterem mellett 120 fős kisterem, két próbaterem, kamaraterem és a hozzá kapcsolódó kiszolgáló helyiségek, öltözők állnak partnereink rendelkezésére.

Az E épület akár 1000 fő feletti konferenciák, előadások, céges rendezvények, könyvbemutatók, színházi előadások és egyéb rendezvények ideális helyszíne.

 

Skip to content