Fogadó – G épület

A Millenáris szívében elhelyezkedő Fogadó műemléki épülete teljes körű felújítás után rendezvénycsarnokkal és konferenciateremmel bővült, így ismét a családi és gyerekprogramok, kulturális és üzleti rendezvények, koncertek és konferenciák közkedvelt helyszíneként funkcionál Buda szívében.

Az épületben információs pult, ruhatár, illetve vendéglátó egység került kialakításra.

Az innovatív és multifunkcionális terek sokféleképpen alakíthatóak. A galérián külön bejárattal is megközelíthető, mobilfallal kettéválasztható rendezvényterem található.

Technikai Információ

Térkép

A modern külsővel rendelkező műemléki Fogadó épület korábbi alapterülete rendezvénycsarnokkal és konferenciateremmel bővült.

A földszinten beépíthető színpad és rendezvényterület, információs pult, ruhatár, illetve büfétér került kialakításra.

A korszerű és innovatív, multifunkcionális terek sokféleképpen alakíthatóak.  A tágas terekből álló épület, a rugalmasan bővíthető és szeparálható terek különböző stílusú programoknak adnak méltó keretet.

A Millenáris és Széllkapu Parkok ölelésében páratlan belvárosi és zöld környezetet tudunk biztosítani, a legegyedibb események számára.

A tágas terekből álló G épület képes flexibilisen befogadni nagy létszámú exkluzív eseményeket, televíziós produkciókat, karácsonyi partykat, konferenciákat, kiállításokat, üzleti rendezvényeket, de alkalmas előadások, workshopok, oktatási programok, sajtótájékoztatók, családi és gyerekprogramok megrendezésére is.

Skip to content