MILYEN KEDVEZMÉNYEKET TUDSZ IGÉNYBEVENNI?

A) 50%-OS ALKALMI MENETTÉRTI KEDVEZMÉNY VALAMENNYI LÁTOGATÓ SZÁMÁRA

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. a 2022. február 15. és 2023. január 29. között megrendezésre kerülő Álmok Álmodói 20 kiállításra utazók részére 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a teljesárú menetjegyek árából Budapest-Keleti, Budapest-Nyugati, Budapest-Déli, Zugló, Kőbánya-Kispest, Kőbánya felső és Budapest-Kelenföld állomásokra.

A1) HOGYAN TUDOD IGÉNYBE VENNI AZ 50%-OS KEDVEZMÉNYT?

Az 50%-os alkalmi menettérti kedvezmény igénybevétele oly módon történik, hogy az utas(ok) megveszi(k) az 50%-os alkalmi menettérti menetjegyet Budapestre bármely vasúti személypénztárában, amit a kiállítás Információs Pultjában lebélyegeztet(nek), így a visszaútra – ennek felmutatásával – mentesül(nek) a visszaúti jegyvásárlástól.

Fontos! Az alkalmi menettérti jegy jegykiadó automatából, internetes felületen és MÁV applikációból NEM váltható meg.

B) Díjmentes utazás a rendezvényre látogató DIÁKCSOPORTOK részére

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. a 2022. február 15. és 2023. január 29. között megrendezésre kerülő Álmok Álmodói 20 kiállításra „Álmok Álmodói 20 Fogadó nyilatkozat csoportok számára” nyomtatvánnyal érkező iskolai csoportoknak díjmentes utazást biztosít Budapest-Keleti, Budapest-Nyugati, Budapest-Déli, Zugló, Kőbánya-Kispest, Kőbánya felső és Budapest-Kelenföld állomásokra. A díjmentesség a felárra nem vonatkozik (IC pót- és helyjegy, helyjegy, pótjegy, gyorsvonati pótjegy.)