MILLENÁRIS AJÁNDÉKUTALVÁNYOK – KISOKOS

Az alábbiakban igyekeztünk összeállítani Neked egy kisokost a Millenáris Ajándékutalványok vásárlásáról és felhasználásáról.

Milyen címletekben lehet Millenáris Ajándékutalványt vásárolni?

A Millenáris Ajándékutalványok jelenleg az alábbi címletekben megvásárolhatók:
500 Ft, 1000 Ft, 3000 Ft és 5000 Ft.

Milyen rendezvényre/belépőjegyre lehet beváltani a Millenáris Ajándékutalványt?

Jelenleg az Álmok Álmodói 20 kiállítás belépőjegyeinek megvásárlásához tudod felhasználni a Millenáris Ajándékutalványokat.

Hol tudok Millenáris Ajándékutalványt vásárolni?

A Millenáris jegyoldalán, illetve az Álmok Álmodói 20 kiállítás pénztáraiban, a kiállítás pénztári nyitvatartási idejében.

Meddig lehet felhasználni a Millenáris Ajándékutalványokat?

A most megvásárolható ajándékutalványok 2023. január 10-ig felhasználhatók.

Hogyan tudod beváltani az ajándékutalványodat?

1., Első lépésként válaszd ki a jegytípust, amire az utalványt szeretnéd felhasználni!
Ne ijedj meg, ha a kosárban a teljes jegyárat látod, a vásárlási folyamat második lépésénél tudod fizetőeszközként megadni az utalványt.

2., Az “Add meg az adataidat” lépésnél a fizetőeszközök felett találod a következőt “Ha van utalványod/több utalványod, itt hozzáadhatod”.* Ennél a lépésnél még meggondolhatod magad – az utalvány csak a végső fizetésnél kerül beváltásra.

*Az utalvány kódja az a karakterlánc, amit az utalványodon a vonalkód vagy a QR kód alatt találsz.
Az összetéveszthető karakterek miatt javasoljuk, hogy a kódot telefonod kamerájával olvasd be,
vagy egyszerűen a pdf formátumú jegyedről kimásolva add meg!

Ha megadtad az utalványt fizetőeszközként, de a végösszeg ennél magasabb, akkor a különbözetet további utalvány megadásával vagy az alatta felsorolt fizetési eszközök bármelyikével tudod kiegyenlíteni.

3., Egy vásárlás során több jegyet is tudsz váltani: ha kiválasztottál egy jegytípust, rányomtál a jegynél arra, hogy “megveszem”, a kosaradba kerül. A “Nézd át a kosarad!” menüpontnál tehát még van lehetőséged arra, hogy tovább szemezgess a jegytípusok között a “Jegyvásárlás” menüpontra kattintással. Itt, ha kiválasztottál egy másik jegytípust, és ott újból a “megveszem” gombra kattintasz, a kosaradban minden tételt látni fogsz.

4., Az Ajándékutalványod a vásárlás leírt folyamatával érvénytelenné válik, az utalványoddal megvásárolt jegyedet e-mailben küldjük a vásárláskor megadott e-mail címre.

Mi történik, ha az ajándékutalványom értéke magasabb, mint a belépőjegyeké, amikre szeretném beváltani?

Az utalvány kibocsátási értékénél kisebb értékű szolgáltatás igénybevétele esetén az érték és a kibocsátási érték közötti különbség nem téríthető vissza a vásárlónak, ez az összeg elvész. A felhasználásra nem kerülő utalvány vissza nem váltható, és a különbözetet sajnos nem tudod “átvinni” egy következő vásárlásra.

Hányszor tudom felhasználni az ajándékutalványomat?

Az utalványt egyszer tudod felhasználni.

Ha kérdésed van, kérünk, írj a [email protected] címre, ahol nagyon szívesen segítünk!
Részletes szabályzatunkat itt olvashatod el.