Hírek
Gratulálunk a bizonyítványodhoz!

Gratulálunk a bizonyítványodhoz!


Gratulálunk a bizonyítványodhoz!

A tanév zárásaként minden kisiskolást szeretnénk megajándékozni egy gyermek belépőjeggyel az Álmok Álmodói 20 kiállításra.

Ha esetleg nem jutott volna el hozzád, akkor az alábbi linken található jegyet bemutatva Te is felhasználhatod azt.

Jegy

A jegykuponok felhasználási feltételei:

  • A bizonyítványhoz mellékelt ajándék jegykuponok egyéni gyermekjegyek, amelyek csoportos foglalásra nem vehetők igénybe!
  • Az iskolai csoportokat (amelyek nagy örömünkre folyamatosan érkeztek az elmúlt hetekben) az új tanév kezdetétől, ősztől várjuk újra.
  • Természetesen van arra lehetőség, hogy egyéni látogatóként (a diákok az ajándékjeggyel, a pedagógusok a vakáció jeggyel), egyszerre érkezzenek meg a kiállításra, ám ezekkel a jegyekkel nem tudjuk Önöknek a csoportos foglalást és a csoportkísérőkkel gördülékennyé tett csoportos látogatói élményt biztosítani.
  • A gyermekjegy 18 éves korig használható, 16 éves kor felett akár nagykorú felügyelete nélkül is! 
  • 6 éves kor alatt ingyenes a kiállítás.

Egyéb (kapcsolódó) kedvezményeink:

  • A szépkorúaknak szerdánként, a felsőoktatásból érkező hallgatóknak hétfőnként adunk kedvezményt, a pedagógusoknak pedig 65%-os nyári akciót hirdettünk!

A június 16. és szeptember 4. között érvényes ajándékjegyekkel elsődlegesen az a célunk, hogy a nyári szünidőben kedvet csináljunk a családoknak egy budapesti kirándulónaphoz, könnyítve a családi költségvetést a gyermekjegy árával.

Szeretnénk, ha minél több család és baráti társaság eljönne hozzánk, mert ezt a kiállítást tényleg látni kell!
Minden látogatónknak figyelmébe ajánljuk a nyári pályázati lehetőséget is, amelyen értékes nyereményekkel jutalmazzuk a nyertes pályaműveket.