blog post kép

Magyar edzők a nagyvilágban

Hétfőtől - Vasárnapig 6:00 - 23:00

Széllkapu Park

Az olimpia nem csak a sportolók, de a felkészítő mesterek sikereiről is szól. Ők azok, akik a hősiesen küzdő versenyzőket felkészítik életük meghatározó erőpróbáira, akik tartják bennük a lelket a legnehezebb pillanatokban is. Ismerősen cseng Kubala László, Guttmann Béla vagy éppen Rerrich Béla neve? Ők nem csak kiváló sportolók voltak, de eredményes edzők is. A Millenáris kiállítása a külföldön sikereket elért magyar mestereket mutatja be, és izgalmas, vagy épp meglepő történeteket mesél az itthon edzőként kevésbé ismert magyar legendákról!

Információ ikon

A kiállítást a hatályos kormányrendelet alapján védettségi– és arcképes (személyi, jogosítvány vagy útlevél)- igazolvány együttes bemutatásával, vagy a védettséget igazoló telefonos applikációval látogathatják a 18 év felettiek.

Kiskorú látogatók, védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében vehetnek részt a kiállításon, kivéve azon 16-18 éveseket, akik már rendelkeznek védettségi igazolvánnyal és kísérő nélkül kívánják megtekinteni a kiállítást.

A programon az érvényes járványügyi szabályok betartása kötelező.

A Tovább gomb megnyomásával elfogadod, hogy a kiállítás érvényes belépőjeggyel, és a lenti szabályok betartásával együtt látogatható.

Jegyvásárlás
Close