Blogbejegyzés főkép

A hét műtárgya

A kiállítás nyitvatartási idejében

Millenáris Park

Kellemes borzongás tölt el, amikor egy fontos esemény mementójával találkozhatsz? Ebben az esetben mindenképp érdemes követned a Világraszóló Bajnokaink kiállítást, ugyanis időről időre más és más különleges sportolói relikviával készülünk. Keleti Ágnes öt aranyérme, egy magyar zászló közel 200 olimpiai bajnok aláírásával, a rövidpályás gyorskorcsolyázók négy aranyérme, a vízilabdázók olimpiai aranyai egy helyen, Papp László három aranyérme, Hajós Alfréd két 1896-os érme. Ez csak pár azok közül a legendás emlékek közül, melyek még különlegesebbé teszik az olimpiai időszakot a Millenárison.

Műtárgy naptár:

Július 27. – augusztus 22.  Keleti Ágnes 5 aranyérme

Augusztus. 24. – szeptember 12. Rövidpályás gyorskorcsolyázók 4 aranyérme

Szeptember 14. Vízilabdások 16 aranyérme:

Biros Péter (3 arany), Gergely István, Varga Tamás, Madaras Norbert  (Athén, Peking 2-2 arany), Fodor Rajmund  (Sydney, Athén 2 arany), Märcz Tamás, Székely Bulcsú (Sydney 1-1 arany), Vári Attila (Athén 1 arany), Varga Dénes, Hosnyánszky Norbert (Peking 1-1 arany)

Szeptember 15. – szeptember 20. Szilágyi Áron 3 aranyérme

Szeptember 21. – október 4. Papp László 3 aranyérme

Szeptember 21. – október 10. Magyar zászló közel 200 magyar olimpiai bajnok aláírásával

Október 5-10. Hajós Alfréd 2 győzelmi érme 1896-ból

Információ ikon

A kiállítást a hatályos kormányrendelet alapján védettségi– és arcképes (személyi, jogosítvány vagy útlevél)- igazolvány együttes bemutatásával, vagy a védettséget igazoló telefonos applikációval látogathatják a 18 év felettiek.

Kiskorú látogatók, védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében vehetnek részt a kiállításon, kivéve azon 16-18 éveseket, akik már rendelkeznek védettségi igazolvánnyal és kísérő nélkül kívánják megtekinteni a kiállítást.

A programon az érvényes járványügyi szabályok betartása kötelező.

A Tovább gomb megnyomásával elfogadod, hogy a kiállítás érvényes belépőjeggyel, és a lenti szabályok betartásával együtt látogatható.

Jegyvásárlás
Close