blog post kép

Relikviák testközelben

Kellemes borzongás tölt el, amikor egy fontos esemény mementójával találkozhatsz? Mindenképp érdemes követni a Világraszóló Bajnokaink kiállítást, ugyanis minden héten más, különleges sportolói relikviával készülünk. Megnéznéd Kolonics György kenuját, a Liu testvérek korcsolyáit, Keleti Ágnes aranyérmeit? Ez csak pár azok közül a legendás emlékek közül, melyek még különlegesebbé teszik az olimpiai időszakot a Millenárison.

Információ ikon

A kiállítást a hatályos kormányrendelet alapján védettségi– és arcképes (személyi, jogosítvány vagy útlevél)- igazolvány együttes bemutatásával, vagy a védettséget igazoló telefonos applikációval látogathatják a 18 év felettiek.

Kiskorú látogatók, védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében vehetnek részt a kiállításon, kivéve azon 16-18 éveseket, akik már rendelkeznek védettségi igazolvánnyal és kísérő nélkül kívánják megtekinteni a kiállítást.

A programon az érvényes járványügyi szabályok betartása kötelező.

A Tovább gomb megnyomásával elfogadod, hogy a kiállítás érvényes belépőjeggyel, és a lenti szabályok betartásával együtt látogatható.

Jegyvásárlás
Close