Blogbejegyzés főkép

“Mindent ugyanígy csinálnék”

Cseh László négy és fél éves korában tanult meg úszni, mindjárt a Budapesti Spartacusban kezdett.  2002-ben megszületett első nemzetközi sikere: a riesai rövid pályás Európa-bajnokságon bronzérmes lett 400 méter vegyesúszásban. Innentől kezdve folyamatosan jó eredményeket ér el, szinte nem volt olyan nemzetközi verseny, ahonnan ne éremmel érkezett volna haza. Olimpiai ezüst- és bronzérmes, világ- és Európa-bajnok, magyar bajnokságokon 112 alkalommal aranyérmes.

Cseh László a Millenáris Világra szóló bajnokaink kiállításán is részt vett, ahol elárulta, milyen fogadtatásban részesült Tokióból visszatérve, mit tervez most, hogy visszavonult a versenyzéstől, és mit tanácsolna gyermekkori önmagának.

Információ ikon

A kiállítást a hatályos kormányrendelet alapján védettségi– és arcképes (személyi, jogosítvány vagy útlevél)- igazolvány együttes bemutatásával, vagy a védettséget igazoló telefonos applikációval látogathatják a 18 év felettiek.

Kiskorú látogatók, védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében vehetnek részt a kiállításon, kivéve azon 16-18 éveseket, akik már rendelkeznek védettségi igazolvánnyal és kísérő nélkül kívánják megtekinteni a kiállítást.

A programon az érvényes járványügyi szabályok betartása kötelező.

A Tovább gomb megnyomásával elfogadod, hogy a kiállítás érvényes belépőjeggyel, és a lenti szabályok betartásával együtt látogatható.

Jegyvásárlás
Close