Blogbejegyzés főkép

Közönségtalálkozó a 2018-as téli olimpia magyar hőseivel

A Világraszóló Bajnokaink kiállítás vendége lesz a 2018-as téli olimpia négy sztárja: a magyar sport történetének első olimpiai aranyérmet szerző férfi rövidpályás gyorskorcsolya-váltó tagjai. Burján Csaba, Knoch Viktor, Liu Shaoang, Liu Shaolin Sándor egy közönségtalálkozó keretein belül idézi fel a dél-koreai olimpia számunkra legfontosabb pillanatát.

Helyszíne: Világraszóló Bajnokaink kiállítás, Millenáris, Üvegcsarnok (D épület)
Időpont: 2021. szeptember 8. szerda 17:30 – 18.00

REGISZTRÁCIÓ ITT

A közönségtalálkozónak otthont adó, különleges, interaktív kiállítás hazánk legsikeresebb olimpiai sportágainak felejthetetlen pillanatait gyűjti össze egy helyen, a Millenárison! Az egyedülálló Világraszóló Bajnokaink kiállításon főszerepet kapnak a kiemelkedő sportolók, kivételes sportteljesítményeik és a sport közösségformáló ereje. A helyszínen Magyarország 177 mesés olimpiai győzelme ismerhető meg egyedi módon, hiszen soha nem voltak még egy térben bemutatva az eddigi olimpiák magyar eredményei, kivételes bajnokai és a győztesek ereklyéi.

Információ ikon

A kiállítást a hatályos kormányrendelet alapján védettségi– és arcképes (személyi, jogosítvány vagy útlevél)- igazolvány együttes bemutatásával, vagy a védettséget igazoló telefonos applikációval látogathatják a 18 év felettiek.

Kiskorú látogatók, védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében vehetnek részt a kiállításon, kivéve azon 16-18 éveseket, akik már rendelkeznek védettségi igazolvánnyal és kísérő nélkül kívánják megtekinteni a kiállítást.

A programon az érvényes járványügyi szabályok betartása kötelező.

A Tovább gomb megnyomásával elfogadod, hogy a kiállítás érvényes belépőjeggyel, és a lenti szabályok betartásával együtt látogatható.

Jegyvásárlás
Close