Blogbejegyzés főkép

„Keménylegények” a Millenárison

A Világraszóló Bajnokaink kiállítás vendége lesz Dr. Kemény Dénes legendás vízilabda csapatainak több tagja. Mi volt a sikerük titka? Hogy tudtak hosszú éveken keresztül győzni a nagy világversenyeken valóban erős ellenfelek között is? Hallgasd meg te is a visszaemlékezéseket, sztorikat, elgondolkodtató történeteiket. Itt lesz velünk többek között Dr. Kemény Dénes, Biros Péter, Fodor Rajmund, Gergely István, Hosnyánszky Norbert, Madaras Norbert, Märcz Tamás, Varga Dénes, Vári Attila és reméljük, te is!

Helyszíne: Világraszóló Bajnokaink kiállítás, Millenáris, Üvegcsarnok (D épület)

Időpont: 2021. szeptember 14. kedd 17:30-tól

Az esemény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A regisztrációt a nagy érdeklődésre való tekintettel lezártuk.

A közönségtalálkozónak otthont adó különleges, interaktív kiállítás hazánk legsikeresebb olimpiai sportágainak felejthetetlen pillanatait gyűjti össze egy helyen, a Millenárison! Az egyedülálló Világraszóló Bajnokaink kiállításon főszerepet kapnak a kiemelkedő sportolók, kivételes sportteljesítményeik és a sport közösségformáló ereje. A helyszínen Magyarország 177 mesés olimpiai győzelme ismerhető meg egyedi módon, hiszen soha nem voltak még egy térben bemutatva az eddigi olimpiák magyar eredményei, kivételes bajnokai és a győztesek ereklyéi.

Információ ikon

A kiállítást a hatályos kormányrendelet alapján védettségi– és arcképes (személyi, jogosítvány vagy útlevél)- igazolvány együttes bemutatásával, vagy a védettséget igazoló telefonos applikációval látogathatják a 18 év felettiek.

Kiskorú látogatók, védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében vehetnek részt a kiállításon, kivéve azon 16-18 éveseket, akik már rendelkeznek védettségi igazolvánnyal és kísérő nélkül kívánják megtekinteni a kiállítást.

A programon az érvényes járványügyi szabályok betartása kötelező.

A Tovább gomb megnyomásával elfogadod, hogy a kiállítás érvényes belépőjeggyel, és a lenti szabályok betartásával együtt látogatható.

Jegyvásárlás
Close