Blogbejegyzés főkép

“Csak a következő ellenfélre koncentrálok”

Tóth Krisztián 2009-ben mutatta meg először magát a cselgáncs világában, ekkor ezüstérmes lett az ifjúsági világbajnokságon. A következő évben az ifjúsági Európa-bajnokságon, az ifjúsági olimpiai játékokon és a junior világbajnokságon szerzett bronzérmet. A junior Eb-n ötödik volt. 2011-ben a junior Európa-bajnokságon lett harmadik. Az U23-as Európa-bajnokságon a dobogó legmagasabb fokára állhatott. A junior világbajnokságon ötödik helyezést ért el. 2012-ben az U23-as kontinens bajnokságon harmadik helyezést ért el.

A 2021-ben Tokióban rendezett 2020. évi nyári olimpiai játékokon 90 kg-os súlycsoportban bronzérmes lett, megszerezve Magyarország 500. érmét a nyári olimpiákon.

Tóth Krisztián a Millenárist is meglátogatta, ahol többek között arról mesélt, hogyan jutott el a bronzéremig, kiknek köszönheti sikerét és hogyan élte meg, hogy üres lelátók előtt kellett versenyeznie.

Információ ikon

A kiállítást a hatályos kormányrendelet alapján védettségi– és arcképes (személyi, jogosítvány vagy útlevél)- igazolvány együttes bemutatásával, vagy a védettséget igazoló telefonos applikációval látogathatják a 18 év felettiek.

Kiskorú látogatók, védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében vehetnek részt a kiállításon, kivéve azon 16-18 éveseket, akik már rendelkeznek védettségi igazolvánnyal és kísérő nélkül kívánják megtekinteni a kiállítást.

A programon az érvényes járványügyi szabályok betartása kötelező.

A Tovább gomb megnyomásával elfogadod, hogy a kiállítás érvényes belépőjeggyel, és a lenti szabályok betartásával együtt látogatható.

Jegyvásárlás
Close