Tájékoztató a Millenáris Nonprofit Kft. vezetőinek javadalmazásáról

Szerző: Völgyi-Csik Balázs
Kategória: Információk Közzétéve: Thursday, 19 March 2015 08:15

A Millenáris Tudományos Kulturális Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság (a továbbiakban: Millenáris Nonprofit Kft.) tulajdonosa a Magyar Állam. Az alapítói jogköröket a Miniszterelnökség Társasági Portfolióért Felelős Helyettes Államtitkárság (1054 Budapest, Báthory utca 12.) gyakorolja.

A Millenáris Nonprofit Kft. ügyvezetését az ügyvezető igazgató látja el, a Társaság tevékenységét felügyelő bizottság ellenőrzi. 

A Millenáris Nonprofit Kft-nél kollektív szerződés nincs. Társaságunk munkavállalóinak alkalmazására a Munka Törvénykönyvéről szóló 2012. évi I. törvény rendelkezései az irányadóak, azzal, hogy a Társaság vezető állású munkavállalójára (ügyvezető igazgató) és a felügyelőbizottsági tagokra kiterjed az MNV Zrt. javadalmazási irányelveihez igazodó, és a tulajdonos által elfogadott Javadalmazási Szabályzat. 

Az átláthatóság biztosítása és az információk pontossága érdekében, a köztulajdonban álló gazdasági társaságok takarékosabb működéséről szóló 2009. évi CXXII. törvény rendelkezései alapján az alábbiakban közzétesszük Társaságunk Javadalmazási Szabályzatát, valamint a vezető állású munkavállalók és a felügyelőbizottsági tagok javadalmazására vonatkozó adatokat. 

Budapest, 2014. február 09. 

Millenáris Nonprofit Kft.

Letölthető dokumentumok:
Javadalmazási szabályzat
Vezető állású munkavállalók és a felügyelőbizottsági tagok javadalmazása