Veletech 2017

Szerző: Szetey Balázs
Kategória: Archívum Közzétéve: Saturday, 08 April 2017 09:34

Dátum: 2017. április 8. Szombat

Nyitva tartás: 10:00 - 18:00

Helyszín: B csarnok

Jegyár: 1000 Ft, a rendezvény 7 éves kor alatt ingyenesen látogatható

Hivatalos honlap: www.veletech.hu

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1323121261109692/

A Veletech a Mobilarena és a Prohardver által szervezett esemény, amelynek célja, hogy a látogatók személyesen is kipróbálhassák azokat a telekommunikációs, informatikai és szórakoztatóelektronikai újdonságokat, amelyeket a gyártók többek között a barcelonai Mobile World Congress kiállításon mutatnak be.

 A szervezők célja, hogy az újdonságok iránt fogékony látogatók közvetlenül a gyártóktól, szakértőktől tudjanak kérdezni, tudásukat pedig a szakmai előadásokon is bővíthessék.

Kiállítóink

ARWorks, Astro, EVOLVEO, HomTom, Honor, Huawei, InGame Meizu, Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai Kar, LeEco, Opel, Oukitel, Samsung, Skullcandy, Tronsmart, Vernee, WIWE, Xiaomi, Yi, Zuk

Programjaink

Szakmai előadások, DronePrix Drónsimogató, Mobilmementók retro telefon kiállítás, VR-szekció, gyermekmegőrző, Szabad szoftveres alakulatok, Regamex retro video- és kvarcjáték kiállítás

Parkolási lehetőség

A Millenárisra látogató vendégek számára kényelmes parkolási lehetőség biztosított a Millenáris fedett mélygarázsában, díjfizetés ellenében. Behajtás a Kis Rókus utca felől.