III. Beer, Burger, Barbecue fesztivál

Szerző: Völgyi-Csik Balázs
Kategória: Archívum

Dátum: 2017 április 20-23 ( csütörtöktől - vasárnapig )

Nyitva tartás: Csütörtök 13:00 - 22:00 | Péntek 12:00 - 22:00 | Szombat és Vasárnap 10:00 - 22:00

Helyszín: Park

Jegyár: Díjmentes

Hivatalos honlap: http://www.bbbfesztival.hu/

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1641008622869185/

Idén áprilisban 3. alkalommal nyitja meg kapuit a Beer, Burger, Barbecue Fesztivál. Az esemény célja, hogy jó hangulatban, kellemes környezetben hódoljunk a streetfood ételek és italok három klasszikusának: az ízletes barbecue-nek, a legjobb hamburgereknek, és a különleges, kézműves söröknek! E három összetevő tökéletes harmóniája adja meg a hamisítatlan streetfood fesztivál életérzést.

A legkiválóbb barbecue mesterek, hamburger-szakértők, és sörös specialisták ismét garantálják, hogy aki hozzánk betér, éhesen, szomjasan ne távozzon.

A jó hangulat biztosítéka ezúttal is a remek környezetben elhelyezkedő Millenáris Park, és a sok izgalmas program: többek közt a szándékaink szerint hagyományteremtő vicces streetfood induló- és dalíró verseny, gasztro előadók, vetélkedők, játékok és látványos társrendezvények várják az érdeklődőket, baráti társaságokat, családosokat egyaránt.

Légy Te is részese Budapest egyik leghangulatosabb streetfood fesztiváljának!

Parkolási lehetőség

A Millenárisra látogató vendégek számára kényelmes parkolási lehetőség biztosított a Millenáris fedett mélygarázsában, díjfizetés ellenében. Behajtás a Kis Rókus utca felől.