Dinoszauruszok és Futball láz

Szerző: Völgyi-Csik Balázs
Kategória: Magazin Közzétéve: Monday, 13 June 2016 13:17

Szenzációs nemzetközi kiállítások a nyáron.

Két nemzetközi kiállítás: a világ legnagyobb futball relikvia gyűjteménye és a jégkorszak legnagyobb élőlényeinek bemutatója érkezik Budapestre.
A két kiállítás június 22-től augusztus 22-ig, a Millenárison tekinthető meg.

Egyedülálló futball kiállítás

A labdarúgás  történetének legátfogóbb bemutatása a kezdetektől, napjainkig.  Emléktárgyak a régmúlt idők és a jelen legnagyobb sztárjaitól, labdák, cipők, a csapatok dicsőségeit zengő eredeti kupák vonulnak fel.  Egy páratlan mezgyűjtemény is része a  gyűjteménynek, s megismerhetjük minden  idők legjobb 90 játékosát is. Mindemellett elemezhetjük a taktikák mögött rejlő stratégiákat és interaktív módon ismerkedhetünk meg kedvenc játékosainkkal, a "Gooól!" című kiállításon.
A budapesti esemény  érdekessége, hogy a nemzetközi gyűjteményt kiegészíti majd az  Aranycsapat elérhető relikviáival, a Puskás Intézet segítségével.

További információkét látogasson el a rendezvény oldalára!

Living Dinosaurs - Őskori állatkert

A világ eddig 26 országában nyolcmilliónál is többen látták, most végre hozzánk is elérkezett az őskor félelmetes lényeit bemutató gyűjtemény. A kiállítás során megismerkedhetünk több mint 25 fajta dinoszaurusszal, több dínót eredeti nagyságban láthatunk, s lesznek, melyek mozogva, hangefektekkel teszik  élethűbbé a találkozás élményét. A gyermekek interaktív módon  ismerkedhetnek meg a fenevadakkal, bővíthetik ismereteiket. A  dinoszauruszok mellett pedig a jégkorszak meghatározó állatait,  különleges lényeit is megcsodálhatják majd.

További információkért látogasson el a rendezvény oldalára!

Egy kis ízelítő