A LÁTHATATLAN BORKÓSTOLÓ

Kategória: Magazin Közzétéve: Wednesday, 06 April 2016 11:03

A borszakértők állandó próbája az ún. vakkóstolás, melynek során semmit sem tudnak a borról, s úgy ítélkeznek felette. Ennél már csak az nagyobb próbatétel, ha tényleg „vakon” kell kóstolniuk.

A Láthatatlan Kiállítás megtekintése után a teljes sötétségben tartott borkóstolónk alkalmával megízlelheted a jó borok zamatát. A Láthatatlan Borkóstoló egyedülálló élményt ad az érzékszerveknek. A borok szerelmesei és a kevésbé szakavatott borkedvelők is meglepődnek majd, mennyireA borszakértők állandó próbája az ún. vakkóstolás, melynek során semmit sem tudnak a borról, s úgy ítélkeznek felette. Ennél már csak az nagyobb próbatétel, ha tényleg „vakon” kell kóstolniuk.

A Láthatatlan Kiállítás megtekintése után a teljes sötétségben tartott borkóstolónk alkalmával megízlelheted a jó borok zamatát. A Láthatatlan Borkóstoló egyedülálló élményt ad az érzékszerveknek. A borok szerelmesei és a kevésbé szakavatott borkedvelők is meglepődnek majd, mennyire intenzíven érezhető a  sötétségben egy-egy fajta sajátos ízvilága!

Kísérőként, idényjelleggel szőlő, dió, különböző fajtájú sajtok, kolbászkülönlegességek kerülnek az asztalra, így válik teljessé a Láthatatlan Borkóstoló kulináris élménye.

A program során kizárólag minőségi borokat szolgálunk fel, melyek bemutatását és felszolgálását látássérültek végzik.

Így válik a program még különlegesebbé: a borkóstoló önmagában teljesen más élményt nyújt pusztán azáltal, hogy a borok típusát csupán szaglás és ízlelés útján azonosíthatjuk be.

Ugyanakkor fény derülhet arra is, hogy ki ismeri fel jobban a nedűket? A látók vagy a látássérültek?

Ki kóstol jobban vakon?

 

Programár:

5200 Ft/fő (Az ár egy-egy pohár fehér, rosé és vörös minőségi bor, valamint egy pezsgő kóstolását tartalmazza)

A program ára a borokon felül fogyasztott italokat nem tartalmazza.

Minimum létszám: 16 fő

A rendezvény előzetes időpont egyeztetéshez kötött!

Várjuk baráti társaságok, valamint cégek érdeklődését.

További információ és foglalás: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. +36 20 771 4236